Ole’s Topp 5 Julegavetips

Topp 5 Julegaver

Ole Christian Haugen er vår produksjonsansvarlig. Det er han som sørger for at deres julegaver blir personlige med logomerking. Under finner du Ole’s topp 5 julegavetips, basert på hva han selv gjerne skulle sett under treet! Er du nysgjerrig på logomerking kan du se mer om det på vår hovedside (norgesprofil.no). Klikk på knappen under (åpnes i ny fane).

Øyo Hallingskarvet Slirekniv

Når man skal ut på tur, er det godt å ha en god kniv. Uansett om ungene skal lage hytte, pølsepinner skal spikkes eller tau skal kappes er denne kjekk å ha på beltet. En god kniv holder livet ut om den blir tatt vare på. Øyo Hallingskarvet Slirekniv er en god og allsidig kniv med fingerstopp så kniven ikke glir i hånden. Det er godt å vite om barna får låne kniven. Den har skaft av valnøtt og et blad i høykvalitetsstål. En skarp kniv er en trygg kniv! Flott slire i skinn. Jeg kan gravere både kniven og sliren med deres logo. Kniven kommer i fin gaveeske. Dette er en gave de fleste ville satt pris på og står høyt på min ønskeliste!

LED Lampe med høyttaler

Jeg har akkurat bygget meg ny uteplass hjemme. Denne ville gjort seg på terassen! Ser for meg sene sommerkvelder med noe godt i glasset, litt hyggelig lys fra lampen og favorittmusikken fra høyttaleren i lampa. Stort bedre kan det vel ikke bli? Og skulle dere ønske slike til deres ansatte kan jeg logomerke dette så de ikke glemmer hvor de har fått de fra. 

Soundboom Vanntett Trådløs Høyttaler

Som nevnt under LED-lampen er musikk en viktig del av en god opplevelse. Så når jeg skal på stranda, weekendtur til København eller en tur i skogen hadde det vært topp å ta med seg musikken jeg liker. I tillegg ville nok barna satt pris favorittsangene hvor enn vi er. Det at den er bygget for å tåle vann og litt tøffere bruk passer meg perfekt. Da kan den også brukes når jeg snekrer på huset eller er ute med båten. 10 timer spilletid er mer enn jeg har behov for, så da vet jeg at det alltid er nok strøm på høyttaleren til mitt behov. Det finnes også et par litt sprekere farger som jeg liker, men samboer ser nok helst at det blir sort. Tar gjerne en av denne til jul!

Normann Copenhagen Krenit Fat

Jeg får vel også velge en gave som flere nyter godt av. Sjokolade er aldri feil, også kan det deles. Men man må vel ikke? Det er ikke helt sikkert jeg sier at sjokoladen fulgte med, for samboer ville uansett satt pris på den flotte skålen som er i pakken. Et klassisk fat med sort lakkert utside og kobberfarget innside. 16 cm diameter er perfekt til litt godis på bordet. Denne tror jeg ville blitt mye brukt! 

Monte Grillfat til Bål

Jeg er glad i dra på tur med barna. Og da blir gjerne bålet fyrt opp. Noen ganger blir ikke turen så lang. Det hender bålet fyres opp på baksiden av huset. Uansett ville denne vært kjekk å ha. Det blir gjerne pølser som grilles på bålet, men med denne kan jeg få meg en burger litt enklere. Så er det mulig å tilberede grønnsaker litt enklere. Er vel samboer som er mest opptatt av sånt, men greit å ha muligheten. Vi får håpe denne dukker opp under treet i år!